🇳🇴 NO


previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

 

Din historie. Vårt kamera. En reise.

Mohri Films hjelper merkevarer, selskaper, og enkeltpersoner i deres søken etter å nå ut med deres historie gjennom det visuelle medium i sosiale medier og digitale plattformer.

Vi skaper målrettede kortfilmer for å effektivt spre ditt budskap og nå ditt publikum på nett.

Dette gjør vi ved å fokusere på god historiefortelling, og det er her vi bruker vår tid og energi.

La oss gjøre deg synlig på nett! 

Vi tilbyr tjenester innen

Videoproduksjon      VR Video360° Video    Flyfoto og video med droneMohri Films drone ikon         

Vi opererer innenfor luftfartstilsynets retningslinjer for RPAS RO1.

Luftfartstilsynet logo

Enhver fantastisk film, gripende intervju, eller seerverdig reklamefilm starter med en liten ting: en idé. Den idéen ble foredlet, skrevet ned på en serviett, presentert, debattert, og diskutert før produksjonen kunne begynne. Nedenfor er en forsmak på hvordan man kommer fra den lille idéen til det ferdige resultatet.

Idéutvikling

Du kommer til oss med en idé eller vi hjelper deg med å utvikle en. Den viktigste delen av vårt oppdrag er å forstå deres mål og behov. Vi er ikke bare produsenter, men konsulenter, som med utdanning og erfaring står rustet til å utvikle deres idé til en gjennomførbar plan.

 

Preproduksjon

Fra det øyeblikket vi forstår deres unike behov, og idéen har tatt form, begynner første fase i produksjonen. I preproduksjon skriver vi manus, vi tegner storyboard/dreiebok, og vi finner frem til de beste filmlokasjonene. Dette sikrer at innspillingen foregår så effektivt som mulig. Noe som sparer tid, penger, og energi. Dette gjør det mulig for deg å fokusere på det du gjør best. Vi tar oss av resten.

 

Produksjon

Dette er tiden når alt arbeid fra tidligere steg kommer til live og blir virkelighet. Innspillingstiden varierer fra noen timer til noen dager, avhengig av kravene til produksjonen. Deres idé er ett steg nærmere sin endelige form. Når vi har spilt inn det nødvendige materialet begynner vi klipp.

Postproduksjon

Dette er fasen i produksjonen hvor historien i deres idé blir konstruert. Hvert steg, fra valg av enkeltklipp til musikk, bidrar til et overbevisende og slagkraftig produkt.

 

Publishing/Lansering på nett

Når et første utkast er klart presenterer vi dette til dere for godkjenning. Vi er alltid åpen for konstruktiv kritikk og tilbakemeldinger for at våre klienter skal være fornøyd med vårt produkt. Når dere har et tilfredsstillende resultat, og er klare for deling på de plattformer dere måtte ønske, hjelper vi dere å spre deres budskap.

 

Vi er overbevist om at uansett hva dere selger eller hvor stort eller smått deres selskap er så er videomarkedsføring, å inkludere video i deres content marketing strategy, en nøkkel i å oppnå deres mål og å nå deres ønskede publikum. Vårt mål er å produsere skreddersydd innhold optimalisert for deres medium. Høykvalitets videoinnhold gir positivt utslag på salgstall og avkastning på deres investering. Visste du at:

  • 59 prosent av beslutningstakere foretrekker å se en video fremfor å lese en artikkel eller blogginlegg?
  • Tweets som inneholder video høster 3 ganger så mange kommentarer og retweets som de uten?
  • En av fire kjøpere bruker YouTube for å tilegne seg mer kunnskap før de kjøper et produkt?
  • 73 prosent av brukere som ser en video kjøper minst ett relatert produkt?
  • En tredel av tiden brukt på nett brukes til video?
  • 1 minutt med video tilsvarer verdien av 1,8 millioner ord?

Video I sosiale medier: hvilken passer best for deres merkevare?

Vi er her for å hjelpe dere velge den beste videostrategi for deres markedsføring. Så hvilke er de mest populære sosiale nettverk for ditt videoinnhold og hvordan bruke de på best måte:

YouTube

Siden deres lansering i 2005 har Youtube blitt en verdensomspennende plattform å gå til for høykvalitets video for nær sagt hvilket som helst tema på kloden. Deres brukerstatistikk er overveldende: over 6 milliarder timer video avspilt hver måned. Deres publikum består for det meste av unge voksne mellom 18 og 34 år. De mest viste videoene har en lengde på 3 minutter.

Facebook

Med intet mindre enn 8 milliarder visninger per dag, og med en autoavspillingsfunksjon, rekker Facebook ut til mennesker i alle aldersgrupper. Men deres typiske fans er mellom 25 og 34 år gammel (30 prosent av deres brukermasse). Videoer lagt ut på Facebook burde ikke overskride 120 sekunder i lengde.. De mest populære videoer er mellom 22 og 44 sekunder.

Instagram

Kongen av bilder på nett elsker video! Instagram har mer enn 400 millioner aktive brukere hver måned, og publikum består for det meste av kvinner under 35 år. Instagram er perfekt for Den Ene Filmen med lengde på under ett minutt.